Professionele iPhone
reparatie

Heeft u een prachtige iPhone telefoon met een probleem? Dan is het raadzaam de reparatie door professionals met jarenlange ervaring in te schakelen. Niets voor niets is de welbekende uitspraak ‘schoenmaker blijft bij je lees’. De iPhones zijn op een specifieke wijze geproduceerd en vereisen een vakkundige wijze voor de assemblage. Met iedere schroef welke uniek zijn kan de iPhone ernstige schade oplopen door schroeven op de verkeerde ingang te plaatsen. Waarom uw toestel Total löss verklaren terwijl een professionele reparatie veel tijd, geld en stres kan ontnemen?

Dagelijkse reparaties
iSmart Specialist is 'de specialist' zoals de naam zegt in het repareren van o.a. Apple toestellen. Iedere dag voeren wij een reparatie uit aan voornamelijk de iPhone scherm, batterij en de oplaad connector welke voor zorgt dat uw toestel niet oplaad. Hieronder een korte toelichting over de meest voorkomende reparaties.

iPhone scherm reparatie
Glazen zijn niet zo dol op vallen, maar het overkomt ons allemaal wel eens. Wij spreken over (on)geluk of het nou van meters hoog valt of een kleine stootje heeft gehad. De ene keer overleeft het scherm, welke van glas is, de klap en de andere keer juist weer niet. Wij hebben een uitgebreid Blog artikel geschreven over de iPhone 6 scherm reparatie. Daarnaast hebben wij ook een artikel geschreven over de telefoon reparatie in Heerhugowaard waar wij o.a. de iPhones introduceren en het meest voorkomende reparaties beschrijven.