iSmart; de Specialist in iPhone, Smartphone, Tablet & Computer reparatie van Heerhugowaard | 072-743 6007

Over iSmart Specialist Heerhugowaard

Smartphone, Tablet & Computer reparatie

Apple iPhone, Samsung, Huawei, Sony of computer stuk? iSmart Specialist Heerhugowaard is de specialist die u een juiste oplossing hiervoor kan bieden. Vanwege onze jarenlange ervaring en expertises geven wij uw Smartphone, tablet of computer weer een nieuw leven.

De termen service, kwaliteit, transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren en gecertificeerde reparateurs repareren uw smartphone, tablet of computer uitsluitend met de hoogst kwalitatieve onderdelen te kiezen uit originele of replica onderdelen. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Transparantie betekent voor ons duidelijkheid verschaffen richting de klant over onze werkwijze, het probleem en de kosten die de reparatie met zich mee zal brengen. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

 

Klaar terwijl u wacht

Omdat wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben kunnen wij in de meeste gevallen de reparatie direct verrichten. Wij bieden daarom de klaar-terwijl-u-wacht service voor de meeste smartphones en tablets. Dus, terwijl u geniet van een kop koffie of thee gaan wij meteen voor u aan de slag. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw toestel achter te laten en deze op een later geschikter moment op te halen. Zodra uw toestel klaar is nemen wij contact op gewenste wijze met u op. Dit kan telefonisch, per mail of via Whatsapp.

Is uw smartphone, tablet of computer stuk of bent u op zoek naar accessoires? Schroom dan niet om langs te komen aan de Middenweg 269 te Heerhugowaard.

 

Professionele monteurs


Bij iSmart wordt u toestel vakkundig gerepareerd door professionals met liefde voor het vak. Wij maken gebruik van duurzame (ESD) gereedschappen en hebben voor de reparatie een speciale werkruimte. Met 12 jaar ervaring en behaalde certificaten garanderen wij kwalitatieve dienstverlening en gewenste resultaat met de laagste prijsgarantie.

 

Originele onderdelen


Bij iSmart specialist maken wij gebruik van originele onderdelen. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen onderscheiden wij ons hierin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor replica onderdelen i.p.v. originele onderdelen. Alhoewel wij vaak originele onderdelen aanraden heeft u op beide soorten onderdelen garantie.

 

Laagste prijsgarantie


Bij iSmart hoeft u zich geen zorgen te maken dat u te veel betaalt. Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Elders goedkoper? Wij zijn dan bereid om onze prijzen aan te passen.

 

Abonnementen


Bij iSmart is het ook mogelijk om een nieuw abonnement af te sluiten of uw bestaande abonnement te verlengen. Samen met u gaan wij opzoek naar een abonnement wat aansluit op uw wensen. Voor meer informatie bezoek onze pagina over abonnementen.

 

In- en verkoop

Bent u op zoek naar een nieuw toestel of wilt u uw toestel verkopen. Kom dan langs om de mogelijkheden te bespreken! Voor meer informatie bezoek onze pagina over In-en verkoop.


iPhone, Samsung, Sony, Huawei, Microsoft Nokia Lumia, LG, HTC, iPad, Samsung Tab, Dell, HP, Asus, Fujitsu.

  • Hits: 2483
Openingstijden
  • Maandag: 13.00 - 18.00
  • Dinsdag: 09.00 - 18.00
  • Woensdag: 09.00 - 18.00
  • Donderdag: 09.00 - 18.00
  • Vrijdag: 09.00 - 18.00
  • Zaterdag: 09.00 - 17.00