iSmart; de Specialist in iPhone, Smartphone, Tablet & Computer reparatie van Heerhugowaard | 072-743 6007

HTC One x Mini & Mini 2 reparatie Heerhugowaard

Hieronder vindt u de HTC One x Mini & HTC One x Mini 2 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van HTC One x Mini of HTC One x Mini 2 reparatie.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

 

Omschrijving Prijs
HTC One x Mini scherm + Frame (Touchscreen + LCD) €109.00
HTC One x Mini 2 scherm + Frame (Touchscreen + LCD) €139.00
HTC One x Mini achterkant Zwart / Wit €35.00
HTC One x Mini Dock Connector (oplaadproblemen) €49.00
HTC One x Mini Koptelefoon aansluiting (AUX) €39.00
HTC One x Mini Microfoon €49.00
HTC One x Mini Camera achter €49.00
HTC One x Mini Camera voor €39.00
HTC One x Mini Accu Op aanvraag
HTC One x Mini Aan/Uit knop €49.00
HTC One x Mini Volume knop €49.00
HTC One x Mini Speaker: Oor speaker €39.00
HTC One x Mini Speaker: Luidspeaker €39.00
HTC One x Mini Trilmoter €49.00
HTC One x Mini Sim card tray €15.00
HTC One x Mini Software herstel €25.00
HTC One x Mini Chemische reiniging i.v.m. vloeistof-/vochtschade €75.00
HTC One x Mini Overige Onderdelen/reparaties Op aanvraag

 

Gratis reparatie via de Verzekering
Bent u verzekerd? Dan kunt u contact met uw verzekering opnemen om na te vragen of de reparatie wordt vergoed door uw polis. Het kan makkelijk zijn dat u bijv. via uw inboedelverzekering, indien toestel binnenshuis defect is gegaan, een gratis reparatie laten uitvoeren. Of heeft u een reisverzekering en is uw telefoon stuk gegaan toen u op vakantie was? Gezien wij een erkend reparatiecentrum zijn is het mogelijk onze facturen te declareren bij uw verzekering. Wij raden dan ook aan om contact met uw vezekering op te nemen voor meer informatie.

 

HTC One x Mini reparatie Heerhugowaard

Is uw HTC One x Mini toe aan een reparatie dan bent u met uw HTC One x Mini bij iSmart Specialist Heerhugowaard op het juiste adres. Onze monteurs zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken. De reparatie van uw HTC One x Mini is bij ons vrij snel klaar.

In Heerhugowaard staat iSmart Specialist bekend in hun expertise en biedt dagelijks aan vele klanten hulp in het repareren van HTC. Na de reparatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw HTC toestel en zult u in zeker mate verzekerd zijn van uw toestel.

Wij repareren dagelijks verschillende HTC modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebroken schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘klaar terwijl u wacht’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde HTC.

Onze reparaties zijn vaak vrij snel klaar. Tijdens de reparatie van uw HTC kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Hierboven kunt u de tarieven vinden van de meest voorkomende HTC reparaties.

 

HTC One x Mini scherm vervangen
Heeft het scherm van uw HTC One x Mini een flinke stoot gekregen en wilt u het scherm van uw toestel vervangen? Dan kunt u bij ons uw HTC One x Mini scherm laten vervangen door een van onze specialisten. Onze monteurs zullen vakbekwaam het beschadigde scherm door een nieuw en origineel exemplaar vervangen en weer voor u gebruik klaar maken.

 

Garantie
Voor meer informatie over garantie kunt u altijd contact met ons openemen. Ook op onze webpagina over garantie kunt u meer informatie inzien over onze garantiebeleid. Heeft u een vraag waarvan het antwoord niet te vinden is op onze website? Dan kunt u gerust contact met ons openemen per telefoon, whatsapp of email en wij staan u graag te woord.

  • Hits: 1049
Openingstijden
  • Maandag: 13.00 - 18.00
  • Dinsdag: 09.00 - 18.00
  • Woensdag: 09.00 - 18.00
  • Donderdag: 09.00 - 18.00
  • Vrijdag: 09.00 - 18.00
  • Zaterdag: 09.00 - 17.00