iSmart; de Specialist in iPhone, Smartphone, Tablet & Computer reparatie van Heerhugowaard | 072-743 6007Samsung Reparatie
Heerhugowaard

Wij spreken over een ruime ervaring door meer dan
20 duizend Samsung modellen hebben gerepareerd.Samsung Tab Reparatie

Wij spreken over een ruime ervaring doordat
wij vele Samsung Tabs hebben gerepareerd.
De Samsung smartphone is een van de meest verkochte smartphones in de telefoon markt. Deze prachtige mobiele telefoons zijn enorm handig en komt van pas voor dagelijks gebruik. Niet alleen voor het telefoneren of het maken van foto's, maar ook voor het Whatsappen, bankieren, amusement, filmpjes bekijken of het opzoeken van informatie.

Zoals gewoonlijk bij electronica kan ook de Samsung telefoon stuk gaan. Met meer dan 10 duizend Samsung toestellen gerepareerd te hebben spreken wij over een vakkundige en professionele reparatie aan uw Samsung smartphone. Bijvoorbeeld doordat het scherm stuk is gegaan na een valschade, of dat de batterij niet meer zo lang meegaat, of dat uw telefoon niet (goed) meer oplaad, of dat uw telefoon in het water is gevallen, of als u software problemen heeft.

De Samsung Tab is een van de meest verkochte tablets in de tablet markt. Deze prachtige tablet is enorm handig en komt van pas voor dagelijks gebruik. Niet alleen voor het surfen op het internet of het bekijken (of maken) van foto's, maar ook voor het bankieren, amusement of bekijken van filmpjes.

Zoals gewoonlijk bij electronica kan ook de Samsung Tab stuk gaan. Los van het feit dat de Samsung Tab onmisbaar is geworden vallen de reparatie kosten ook al reuze mee (t.o.v. andere tablets). Met meer dan duizenden Samsung Tab reparaties bieden wij een vakkundige en professionele reparatie aan uw tablet aan. Bijvoorbeeld doordat het scherm stuk is gegaan na een valschade, of dat de batterij niet meer zo lang meegaat, of dat uw tablet niet (goed) meer oplaad, of dat uw Tab in het water is gevallen, of als u software problemen heeft.

Openingstijden
  • Maandag: 13.00 - 18.00
  • Dinsdag: 09.00 - 18.00
  • Woensdag: 09.00 - 18.00
  • Donderdag: 09.00 - 18.00
  • Vrijdag: 09.00 - 18.00
  • Zaterdag: 09.00 - 17.00