iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

iPhone 8 plus reparatie Heerhugowaard

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 24 mei 2021

Hieronder vindt u de iPhone 8+ plus reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 8+ plus reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone 8+ plus scherm reparatie Heerhugowaard

scherm replica

~ 30 minuten

€ 105 € 85

iPhone 8+ plus scherm reparatie Heerhugowaard

scherm origineel

~ 30 minuten

€ 129 € 109

iPhone 8+ plus backcover achterkant reparatie Heerhugowaard

Achterkant

~ 30 minuten

€ 99

iPhone 8+ plus batterij vervangen

Batterij

~ 30 minuten

€ 59

iPhone 8+ plus laadconnector vervangen

Laadconnector

~ 45 minuten

€ 55

iPhone 8+ plus camera problemen oplossen

Camera / Lens

~ 45 minuten

€ 65 / € 35

iPhone 8+ plus geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 30 minuten

€ 55

iPhone 8+ plus software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 8+ plus vochtschade reparatie

Vochtschade

~ 250 minuten

€ 75

iPhone 8+ plus overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPhone 8 plus reparatie Heerhugowaard

De iPhone 8 plus is zoals de naam het al verklapt een iPhone 8 met een pluspunt. Deze iPhone die uitgekomen is in september 2017 is groter dan zijn broertje en heeft twee camera's voor nog mooiere foto's (vooral de portret modus). Naast een dubbele camera heeft het toestel ook een grotere batterij met 2691 mAh en natuurlijk een grotere scherm. De iPhone 8 plus is beschikbaar in de kleuren zwart, wit (zilver) en goud (zalm). U heeft een keuze uit 64 of 128gb aan opslag. Een groter scherm betekend meer kans op een scheur in het glas bij stootschade. Ook de batterij kan langer mee in levensduur t.o.v. zijn broertje, de iPhone 8. Maar... een grotere toestel betekend duurdere onderdelen. Alhoewel het gelukkig meevalt zijn de tarieven voor het repareren iets duurder vanwege duurdere onderdelen in aanschaf.

iPhone 8 plus scherm reparatie

Het liefst raden wij het liefst alleen een origineel scherm aan. Uiteraard is dit persoonsgebonden. Hieronder het verschil tussen een origineel en replica scherm zodat u zelf een keuze kunt maken:

 • Een replica scherm is door niet Apple gelinkte bedrijven gemaakt als goedkopere alternatief t.o.v. de originele schermen.
 • Niet iedereen zal dit merken maar de kleuren van de replica schermen komen vaak niet exact overeen met de originele schermen. Met de tijd worden ook deze kleuren verbeterd zodat het verschil steeds minder en minder wordt.
 • De niet originele schermen gebruiken meer kracht waardoor de batterij sneller leeg kan lopen. Het gaat niet om uren op een dagbasis.
 • Een origineel scherm is geproduceerd door professionals waardoor deze steviger zijn en dus een klap sneller kunnen opvangen. Een replica scherm is vaak gevoeliger voor stootschade.

Conclusie: Afhankelijk van het budget is het verstandig te kiezen voor een origineel of een replica scherm. Heeft u het budget maar stoort u zich niet aan de nadelen van een replica scherm zoals hierboven beschreven? Dan is een replica scherm een goed alternatief!

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 8 plus batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 8 plus laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

iPhone 8 plus vochtschade reparatie

Alhoewel sommige iPhone toestellen spatwaterdicht zijn betekend dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Apple advertenties zien wij heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de iPhone smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij iPhone toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In meeste gevallen lukt het ons vochtschade te repareren. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt. Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze iPhone pagina over vochtschade / waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen. Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

iPhone Specialist

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Onze voordelen

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Regio

Heerhugowaard, Alkmaar, Obdam, Hoorn, Schagen, Bergen, Broek op Langedijk, Heiloo, Stompetoren, Oterleek, Hensbroek, Wogmeer, Spierdijk, Avenhorn, De Goorn, Ursem, Hoogwoud, Oudkarspel, Winkel, Abbekerk, Dirkshorn, Warmenhuizen, Schoorl, Opmeer, Sint Maarten.

Openingstijden
 • Maandag: 13.00 - 18.00
 • Dinsdag: 09.30 - 18.00
 • Woensdag: 09.30 - 18.00
 • Donderdag: 09.30 - 18.00
 • Vrijdag: 09.30 - 18.00
 • Zaterdag: 09.30 - 17.00
 • Zondag: Gesloten