iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

iPad 2, 3 & 4
reparatie Heerhugowaard

Hieronder vindt u de iPad 2, 3 & 4 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad 2, 3 & 4 reparatie.
Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad 2 scherm reparatie

iPad 2 scherm

~ 250 minuten

€ 79 € 69

iPad 3 scherm reparatie

iPad 3 scherm

~ 250 minuten

€ 79 € 69

iPad 4 scherm reparatie

iPad 4 scherm

~ 250 minuten

€ 89 € 75

iPad 2, 3 & 4 batterij reparatie

Batterij reparatie

~ 350 minuten

€ 65

iPad 2, 3 & 4 laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 350 minuten

€ 69

iPad software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 20

iPad vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 65

iPad overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPad 2, 3 & 4 reparatie Heerhugowaard

November 2013 werd na de iPad 2, 3 en 4 de iPad Air geproduceerd. Apple koos ervoor om geen logische namen meer te geven aan de iPads waardoor het geen iPad 5 meer heette. Gezien het toestel (voor die tijd) dun en licht was werd de naam 'lucht' op zijn engels gegeven. Het jaar daarop bracht Apple de iPad Air 2 uit welke zowat 2x dunner, zowat 3x sneller en zowat 3x lichter was dan zijn voorganger en ook nog eens een zogeheten Touch ID (vingerscan) module kreeg. Twee jaar na het uitbrengen van de Air 2 zag Apple het verkoop dalen gezien de iPad Air 2 enorm krachtig was en besloot een iets betaalbare model uit te brengen waarop de iPad 2017 uitkwam. De iPad 2017 was in principe een iPad Air 2 in het jasje van de Air maar dan goedkoper in productie. De 2018 was iets opgeschroefd aan het binnenwerk en dus iets sneller zonder enige extra vernieuwingen. 2019 heeft Apple een nieuwe iPad uitgebracht en gewoon iPad genoemd. Even zoeken en je komt erachter dat dit de iPad 2019, iPad Air 2019 of iPad Air 3 heet.

iPad 2, 3 & 4 scherm reparatie

De iPad Air, 2017 en 2018 hebben een scherm bestaand uit twee modules; een touschreen (glas) en een LCD (beeld). Normaal gesproken gaat enkel het glas stuk bij een val-of stootschade waardoor de reparatie veel goedkoper is t.o.v. bijv. de iPad Air 2 of de Pro modellen. De iPad Air 2 of Pro modellen hebben een scherm waarbij het LCD vast is gemonteerd aan het touchscreen (glas) waardoor aanschaf van het scherm duurder is.

iPad 2, 3 & 4 batterij reparatie

Gemiddeld na 5 jaar is een batterij van een iPad toe aan vervanging. Tegenwoordig is het bij sommige iPads sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPad 2, 3 & 4 laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al iPads repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

 • Klaar terwijl u wacht
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie*

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al iPads repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.
Openingstijden
 • Maandag: 13.00 - 18.00
 • Dinsdag: 09.30 - 18.00
 • Woensdag: 09.30 - 18.00
 • Donderdag: 09.30 - 18.00
 • Vrijdag: 09.30 - 18.00
 • Zaterdag: 09.30 - 17.00
 • Zondag: Gesloten