Skip to main content

iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

Samsung s6 serie
reparatie Heerhugowaard

Hieronder vindt u de Samsung s6 serie reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van Samsung s6 serie reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
Samsung s6 scherm reparatie Heerhugowaard

s6 scherm (G920)

~ 60 minuten

€ 155 € 139

Samsung s6 edge scherm reparatie Heerhugowaard

s6 edge scherm (G925)

~ 60 minuten

€ 169 € 155

Samsung s6 edge plus scherm reparatie Heerhugowaard

s6 edge+ scherm (G928)

~ 60 minuten

€ 179 € 165

Samsung s6 backcover achterkant reparatie Heerhugowaard

Achterkant

~ 30 minuten

€ 35

Samsung s6 batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 49 € 45

Samsung s6 laadconnector reparatie Heerhugowaard

Laadconnector

~ 60 minuten

€ 49

Samsung s6 camera reparatie

Camera

~ 45 minuten

Op aanvraag

Samsung software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

Samsung s6 vochtschade reparatie

Vochtschade

~ 250 minuten

€ 69

Samsung s6 overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

Samsung s6 serie reparatie Heerhugowaard

Ieder jaar brengt iPhone op een traditionele wijze een nieuwe iPhone uit. Ongeacht of het een innovatief toestel betreft. De iPhone Xs is weinig aangepast t.o.v. zijn broertje, de iPhone X. Wij vonden de iPhone X een grote innovatie t.o.v. zijn voorganger, de iPhone 7 (of 8). Met een lekker groot scherm, dunne bezels, gezichtsscan (Face ID), een dubbele camera en een grotere batterij hebben vinden wij het een ideaal toestel. De iPhone Xs heeft op ieder vlak een lichte verbetering t.o.v. de iPhone X. De camera voor als achter zijn lichtjes verbeterd, de stereo geluid is kwalitatief (lichtjes) verbeterd, de Xs kan iets meer onder water (maar is nog steeds niet waterdicht) en is sneller in prestaties dan zijn snelle voorganger. Weinig aanpassingen m.a.w.. Vanwege de kleine aanpassingen is de iPhone X momenteel aan het stoppen met productie. Wel is naast de kleuren zwart en wit de kleur goud weer geïntroduceerd en naast 64 en 128 gb aan opslag is er nu ook een optie voor een 512gb.

Samsung s6 serie scherm reparatie

Natuurlijk raden wij het liefst alleen een origineel scherm aan. Maar dat is natuurlijk onze keuze. Hieronder het verschil tussen een origineel en replica scherm zodat u zelf een keuze kunt maken:

  • Een replica scherm is door niet Apple gelinkte bedrijven gemaakt als goedkopere alternatief t.o.v. de originele schermen.
  • Niet iedereen zal dit merken maar de kleuren van de replica schermen komen vaak niet exact overeen met de originele schermen. Met de tijd worden ook deze kleuren verbeterd zodat het verschil steeds minder en minder wordt.
  • De niet originele schermen gebruiken meer kracht waardoor de batterij sneller leeg kan lopen. Het gaat niet om uren op een dagbasis.
  • Een origineel scherm is geproduceerd door professionals waardoor deze steviger zijn en dus een klap sneller kunnen opvangen. Een replica scherm is vaak gevoeliger voor stootschade.

Conclusie: Afhankelijk van het budget is het verstandig te kiezen voor een origineel of een replica scherm. Heeft u het budget maar stoort u zich niet aan de nadelen van een replica scherm zoals hierboven beschreven? Dan is een replica scherm een goed alternatief!

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

Samsung s6 serie batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

Samsung s6 serie laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van Samsung toestellen. Gezien wij vanaf de s3 al Samsung telefoons repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie*

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van Samsung toestellen. Gezien wij vanaf de s3 al Samsung telefoons repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.