Skip to main content

iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

iPhone X reparatie Heerhugowaard

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 24 mei 2021

Hieronder vindt u de iPhone X reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone X reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone X scherm reparatie Heerhugowaard

scherm replica

~ 30 minuten

€ 149 € 129

iPhone X scherm reparatie Heerhugowaard

scherm origineel

~ 30 minuten

€ 230 € 199

iPhone X backcover achterkant reparatie Heerhugowaard

Achterkant

~ 400 minuten

€ 99

iPhone X batterij vervangen

Batterij

~ 30 minuten

€ 75

iPhone X laadconnector vervangen

Laadconnector

~ 45 minuten

€ 75

iPhone Xs camera problemen oplossen

Camera / Lens

~ 45 minuten

€ 95 / € 35

iPhone X geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 30 minuten

€ 65

iPhone X software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 30

iPhone X vochtschade reparatie

Vochtschade

~ 250 minuten

€ 79

iPhone X overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPhone X reparatie Heerhugowaard

Apple heeft bij haar tienjarige bestaan de iPhone X uitgebracht welke je uitspreekt als 10 (tien). De X is een Romeins (Latijns) cijfer. Deze iPhone is compleet opnieuw in handen genomen en heeft een nieuw ontwerp gekregen. Het toestel is in formaat iets groter dan de reguliere iPhones (iPhone 5, 6 en 7 series) maar is vooral mooi afgewerkt vanwege het verdwijnen van de homeknop en heeft dunnere bezels gekregen. Met een OLED scherm is het scherm kleurrijker en energiezuiniger (maar duurder als deze stuk raakt). Even wennen aan een toestel zonder homeknop maar dit went snel en terug zou u niet willen! De touch ID (vingerscan) is vervangen door de Face ID (gezichtsscan) welke super snel en super veilig is. Deze iPhone is gekomen in de kleuren zwart en zilver (wit), overige kleuren zijn eruit gehaald maar keren deels weer terug in de iPhone Xs of nieuwere modellen. Met een dubbele camera mogen de traditionele iPhones thuis blijven gezien deze prachtige foto's maken, vooral de portret modus. Met een dubbele batterij heeft deze een batterijcapaciteit van 2716 mAh. U kunt kiezen uit een 64 of 128gb opslag. Helaas zijn de onderdelen ook duurder als deze defect raken, vooral het OLED scherm vanwege de dure productiekosten waar ook nog eens een Apple logotje op is geplakt.

iPhone X scherm reparatie

Naast een origineel OLED scherm zijn er ook diverse schermen beschikbaar. De niet originele schermen noemen wij de replica schermen welke niet door Apple zelf zijn geproduceerd. De replica schermen worden met de jaren beter en beter maar er kan natuurlijk niets tippen tegen een origineel scherm. Hieronder de verschillen.

 • Een origineel scherm is geproduceerd door Apple zelf en de replica schermen door externe bedrijven zonder een samenwerking met Apple.
 • Alhoewel niet iedereen het verschil zal merken is er een verschil in kleuren tussen beide schermen.
 • Bij het scrollen op een pagina is er een lichte vertraging bij de replica schermen. Let op, weinigen zullen dit verschil merken.
 • De batterij zal bij een replica scherm sneller leeg kunnen raken omdat er meer licht nodig is om het scherm goed zichtbaar te maken. U zult het al raken, des te meer licht er nodig is des te sneller de batterij leeg zal raken. Een exacte tijd is helaas lastig aan te geven gezien dit te maken heeft met intensief gebruik en de kwaliteitsverbetering door de jaren heen van replica schermen.
 • Glazen bij originele schermen zijn altijd steviger gezien het complete scherm steviger en professioneler in elkaar is gezet t.o.v. de replica schermen.
 • Er zit een wezenlijk prijsverschil tussen de replica en originele schermen. Dit is vaak de grootste overweging om een keuze te maken.

Conclusie: Het liefst adviseren wij enkel de originele schermen aan. Echter zijn de originele schermen enorm duur. Om deze reden durven wij specifiek bij de iPhone X geen directe advies te geven voor de scherm reparatie. Wij adviseren daarom de bovenstaande verschillen goed door te nemen en op basis daarvan een keuze te maken. Uiteraard heeft u garantie op beide schermen en kunt u bij een lager budget kiezen voor een replica scherm en bij een hoger budget kiezen voor een origineel scherm. Op beide schermen heeft u evenlang garantie.

iPhone X batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone X laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

iPhone X vochtschade reparatie

Alhoewel sommige iPhone toestellen spatwaterdicht zijn betekend dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Apple advertenties zien wij heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de iPhone smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij iPhone toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In meeste gevallen lukt het ons vochtschade te repareren. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt. Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze iPhone pagina over vochtschade / waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen. Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

iPhone Specialist

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Onze voordelen

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Regio

Heerhugowaard, Alkmaar, Obdam, Hoorn, Schagen, Bergen, Broek op Langedijk, Heiloo, Stompetoren, Oterleek, Hensbroek, Wogmeer, Spierdijk, Avenhorn, De Goorn, Ursem, Hoogwoud, Oudkarspel, Winkel, Abbekerk, Dirkshorn, Warmenhuizen, Schoorl, Opmeer, Sint Maarten.