iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

Garantie

Op alle reparaties die wij uitvoeren krijgt u van ons garantie. Wij geven 6 maanden garantie op reparaties gebruikmakend van originele onderdelen en 3 maanden bij gebruikmaken van replica onderdelen.

Wat valt er onder garantie?
Afhankelijk van wat voor reparatie u uitvoert. Heeft u uw beeldscherm laten repareren dan geldt de garantie enkel op het beeldscherm zelf en niet op overige onderdelen. Heeft u uw beeldscherm laten vervangen dan vallen de volgende problemen onder garantie; Touch werkt niet goed, strepen in het lcd scherm, scherm begint los te schieten (vanwege het lijm) of u heeft geen beeld. Let op, zodra er een barst in het scherm (glas) zit vallen de hiervoor benoemde punten niet onder de garantie. Dit kan enkel worden veroorzaakt door teveel druk op het scherm (mede door een val-of klapschade). Zit het scherm los door het lijmwerk kom dan z.s.m. langs zodat wij het scherm kunnen vervangen. Onze leveranciers zijn enorm coulant waardoor wij het scherm direct vervangen en kunnen retouren.

Waterschade
Bij waterschade kunnen wij helaas geen garantie bieden. Het is mogelijk dat het toestel op een gegeven moment kuren gaat vertonen. Alhoewel wij uw toestel op professionele wijze chemisch reinigen is er altijd nog een optie dat het toestel kuren blijft vertonen. Wij nemen het toestel dan opnieuw in en onderzoeken of wij het probleem kunnen oplossen. Als het ons niet lukt om het toestel te repareren, dan krijgt u uw geld terug. Gezien wij rekening proberen te houden met onze klanten vinden wij het vreemd dat u voor iets moet betalen wat niet is gerepareerd is. Wel rekenen wij dan enkel €35 onderzoekskosten.

Accessoires
Bruikschade aan een accessoires vallen niet onder de garantie. Heeft u een oplader (kabel of adapter) bij ons gekocht en werkt deze niet naar behoren? Kom dan z.s.m. bij ons langs zodat wij de accessoires kunnen toetsen. Op basis van de toetsing kunnen wij snel zien of de accessoires valt onder de garantiebepaling.

Openingstijden
  • Maandag: 13.00 - 18.00
  • Dinsdag: 09.30 - 18.00
  • Woensdag: 09.30 - 18.00
  • Donderdag: 09.30 - 18.00
  • Vrijdag: 09.30 - 18.00
  • Zaterdag: 09.30 - 17.00
  • Zondag: Gesloten