iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

iPad Mini serie
reparatie Heerhugowaard

Hieronder vindt u de iPad Mini serie reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Mini serie reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad mini 1 scherm reparatie

Mini 1 scherm

~ 250 minuten

€ 89 € 69

iPad mini 2 scherm reparatie

Mini 2 scherm

~ 250 minuten

€ 89 € 69

iPad mini 3 scherm reparatie

Mini 3 scherm

~ 250 minuten

€ 109 € 89

iPad mini 4 scherm reparatie

Mini 4 scherm

~ 250 minuten

€ 219 € 195

iPad mini 5 scherm reparatie

Mini 5 (2019) scherm

~ 250 minuten

€ 225 € 210

iPad mini 4/5 batterij reparatie

Mini 4/5 Batterij

~ 250 minuten

€ 99

iPad mini 4/5 laadconnector reparatie

Mini 4/5 Laadconnector

~ 350 minuten

€ 99

iPad mini software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPad mini vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 79

iPad mini overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPad mini reparatie Heerhugowaard

Apple heeft op vele verzoek na de standaard formaten de iPad mini serie uitgebracht. Op traditionele wijze brengt Apple een nieuwere model uit. De iPad mini 1 is amper tot niet veranderd en dus zowat hetzelfde gebleven bij de iPad mini 2. Het jaar daarop heeft Apple de iPad mini 3 uitgebracht waarbij enkel snelheid is verbeterd t.o.v. zijn voorgangers. Vervolgens heeft Apple de iPad mini 4 uitgebracht waarbij snelheid flink is verbeterd en een vingerscan (touch ID) is toegevoegd. De mini 4 was zo goed dat Apple enkele jaren geen nieuwe model heeft uitgebracht tot 2019 waar de mini 5 oftewel de iPad mini 2019 uitkwam. Qua ontwerp is er zowat niets veranderd bij de mini serie, enkel snelheid en vanaf de 4 de vingerscan.

iPad mini scherm reparatie

De iPad mini 1, 2 en 3 hebben een scherm bestaand uit twee modules; een touschreen (glas) en een LCD (beeld). Normaal gesproken gaat enkel het glas stuk bij een val-of stootschade waardoor de reparatie veel goedkoper is t.o.v. de nieuwere generatie iPads. De mini 4 en 5 (oftewel iPad mini 2019) heeft een scherm waarbij het LCD vast is gemonteerd aan het touchscreen (glas) waardoor aanschaf van het scherm duurder is.

iPad mini batterij reparatie

Gemiddeld na 5 jaar is een batterij van een iPad toe aan vervanging. Tegenwoordig is het bij sommige iPads sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPad mini laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al iPads repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

 • Klaar terwijl u wacht
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie*

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPads. Gezien wij vanaf de iPad 2 al iPads repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.
Openingstijden
 • Maandag: 13.00 - 18.00
 • Dinsdag: 09.30 - 18.00
 • Woensdag: 09.30 - 18.00
 • Donderdag: 09.30 - 18.00
 • Vrijdag: 09.30 - 18.00
 • Zaterdag: 09.30 - 17.00
 • Zondag: Gesloten