Skip to main content

iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

iPhone 4 & 4s
reparatie Heerhugowaard

Hieronder vindt u de iPhone 4 & 4s reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 4 & 4s reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone 5s & SE scherm replica reparatie

Scherm replica

~ 30 minuten

€ 99 € 59

iPhone 5s & SE scherm origineel reparatie

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 109 € 79

iPhone 5s & SE batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 45

iPhone 5s & SE laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 30 minuten

€ 45

iPhone 5s & SE camera reparatie

Camera

~ 30 minuten

Op aanvraag

iPhone 5s & SE geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 30 minuten

Op aanvraag

iPhone 5s & SE software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 20

iPhone 5s & SE vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 65

iPhone 5s & SE overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPhone 4 & 4s reparatie Heerhugowaard

De iPhone 6 was het beste toestel op moment het was uitgebracht. Er was weinig aan toe te voegen. Juist om deze reden heeft Apple weinig kunnen veranderen. De iPhone 6s, welke een jaar later uitgekomen is op traditionele wijze, heeft een lichte verbetering in processor en camera kwaliteit. Het heeft een zogeheten 3d touch scherm waarbij het scherm lichtjes ingedrukt kan worden voor extra opties. Vanaf 2018 heeft Apple de 16gb varianten eruit gehaald en deze gratis* geüpgraded naar een 32gb.

iPhone 4 & 4s scherm reparatie

De iPhone 4 en 4s zijn niet de nieuwste toestellen meer. Deze komen om deze reden niet volop meer. Vaak gaat men voor een nieuwer model gezien nieuwere modellen flink zijn gezakt in prijs. Wilt u toch voor een reparatie gaan of heeft u twijfels? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag. Zie ook onze in-en verkoop pagina voor nieuwe en gebruikte toestellen.

iPhone 4 & 4s batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 4 & 4s laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie*

Specialisme in het vak

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.