Skip to main content

iPhone, smartphone, tablet & computer reparatie & verkoop Heerhugowaard | 072-743 6007

iPhone 6 reparatie Heerhugowaard

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 24 mei 2021

Hieronder vindt u de iPhone 6 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 6 reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone 6 scherm reparatie Heerhugowaard

scherm origineel

~ 30 minuten

€ 79 € 59

iPhone 6 scherm reparatie Heerhugowaard

scherm replica

~ 30 minuten

€ 69 € 49

iPhone 6 batterij vervangen

Batterij

~ 30 minuten

€ 45 € 39

iPhone 6 laadconnector vervangen

Laadconnector

~ 30 minuten

€ 39

iPhone 6 homeknop reparatie Heerhugowaard

Homeknop

~ 30 minuten

€ 25

iPhone 6 camera problemen oplossen

Camera / Lens

~ 30 minuten

€ 35 / € 15

iPhone 6 geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 30 minuten

€ 35

iPhone 6 software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 15

iPhone 6 vochtschade reparatie

Vochtschade

~ 250 minuten

€ 49

iPhone 6 overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPhone 6 reparatie Heerhugowaard

Op het moment dat Apple de iPhone 6 had uitgebracht was dit 'het' toestel. Een prachtig toestel die met één hand te gebruiken is, mooi rond afgewerkt en een goed werkend camera. M.a.w. het ideale toestel die in principe alles doet die wij gebruikers nodig hebben. Met een 4.7 inch scherm formaat en 1810 mAh batterij kunnen wij het toestel de hele dag in gebruik nemen. Het toestel is uitgebracht in de kleuren zwart (spacegrey), zilver en goud. Dit model is uitgebracht in 16, 64 en 128gb waarbij later ook nog eens de 64gb variant is toegevoegd. De iPhone 6 is tegenwoordig ook een veel gekocht toestel in de refurbished markt, zie ook onze webshop voor meer informatie.

iPhone 6 scherm reparatie

U kunt kiezen uit een replica en origineel scherm. Hieronder een opsomming van de verschillen tussen beide schermen.

 • Het origineel scherm is wat u normaal gesproken heeft. Een replica scherm is door een extern bedrijf geproduceerd.
 • De kleuren komen niet helemaal overeen, alhoewel het verschil steeds minder wordt.
 • Tijdens het scrollen is er een lichte hapering bij de replica schermen. Wel aan te geven dat niet iedereen deze hapering ziet/merkt.
 • Het glas is in principe even sterk. De originele schermen kunnen wel tegen meer druk gezien deze professioneler zijn gemonteerd. Een goed montage is belangrijk voor een stevigere behuizing.

Conclusie: Wij adviseren bij de iPhone 6 een origineel scherm aan. Dit, omdat er weinig prijsverschil is tussen beide schermen en er niets kan tippen tegen een origineel scherm. Kunt/wilt u minder uitgeven, heeft u binnenkort een ander toestel of is het toestel bedoeld voor een minderjarige? Dan is een replica scherm absoluut niet verkeerd!

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 6 batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 6 laad connector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

iPhone 6 vochtschade reparatie

Alhoewel sommige iPhone toestellen spatwaterdicht zijn betekend dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Apple advertenties zien wij heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de iPhone smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij iPhone toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In meeste gevallen lukt het ons vochtschade te repareren. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt. Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze iPhone pagina over vochtschade / waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen. Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

iPhone Specialist

iSmart Specialist Heerhugowaard heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.. Als echte specialisten repareren wij dan ook voor vele telefoon reparatie winkels.

Onze voordelen

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • De laagste prijsgarantie
 • No cure no pay
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Regio

Heerhugowaard, Alkmaar, Obdam, Hoorn, Schagen, Bergen, Broek op Langedijk, Heiloo, Stompetoren, Oterleek, Hensbroek, Wogmeer, Spierdijk, Avenhorn, De Goorn, Ursem, Hoogwoud, Oudkarspel, Winkel, Abbekerk, Dirkshorn, Warmenhuizen, Schoorl, Opmeer, Sint Maarten.